Blauw Research - Workshop Rijn Vogelaar

Beste relatie, 

Je meet al een tijdje NPS/klanttevredenheid, en dan? Hoe zorg je voor een structurele positieve beweging in de organisatie op basis van klantinzicht? Op 28 november zal Rijn Vogelaar er een workshop over geven bij Blauw.  

“Bedrijven die sturen op enthousiasme worden niet alleen succesvoller, maar ook klantgerichter en zullen zich maatschappelijk verantwoordelijker gaan gedragen.” – Rijn Vogelaar

Tien jaar geleden verscheen het boek “De Superpromoter” van de toenmalig directeur van Blauw. Het boek over enthousiaste klanten die met hun enthousiasme andere klanten aanbrengen werd een internationale bestseller. Het centraal stellen van enthousiaste klanten, in plaats van ontevreden of klagende klanten was zeker toen nog een revolutionaire gedachte. In 2013 besloot Rijn te stoppen als CEO van Blauw om zich volledig toe te kunnen leggen op het onderzoeken van de dynamiek van enthousiasme en implementeren van het Superpromoter gedachtegoed.

Rijn is ondertussen een veelgevraagd spreker in Europa, Azië en Amerika en schreef verschillende boeken over de dynamiek van enthousiasme. Hij is oprichter van de Superpromoter Academy en doet promotie-onderzoek naar enthousiasme aan de Universiteit Leiden.

Op 28 november keert hij voor even terug op het oude honk om een workshop te geven. Deze workshop is bedoeld voor organisaties die in de klantgedrevenheidsfase ‘verzamelen’ of ‘analyseren’ zitten en de volgende stap willen zetten. Rijn geeft concrete voorbeelden van manieren waarop je een positieve ‘loop’ inricht en in het interactieve gedeelte spart hij samen met de deelnemers over hoe ze dat in hun praktijk kunnen toepassen.

 

Schrijf je hier in voor de workshop

Wil je meer weten over deze workshop? Lees hieronder verder.

Vriendelijke groet,

Chantal Rebers-Behrens
Consultant Customer Experience
06-40410732

Programma:
Ontvangst 15.00 – 15.15 uur

Presentatie 15.15 – 16.45 uur
Afsluiting 16.45 – 17.00 uur
Borrel 17.00 – 18.30 uur

Locatie:  Blauw Research, Coolsingel 55 in Rotterdam

In de workshop komen de volgende elementen aan de orde:

Flame
Wat kunnen we leren over enthousiasme van muzikanten, topsporters en kinderen?
Waarom is enthousiasme voor veel organisaties nog steeds een blinde vlek?
Klant-enthousiasme als basis voor CX strategievorming

Flow
Het aanwakkeren en vasthouden van een klantgerichte flow
Voor CX relevante inzichten uit de positieve psychologie
Het inrichten van dubbele loop klantfeedback 

Flood
Hoe enthousiasme zich verspreidt in (online) netwerken
Storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme
Praktijkvoorbeelden uit 10 jaar Superpromoter activatie

In 2017 verscheen een hernieuwde versie van “De Superpromoter” met nieuwe inzichten, methodieken en praktijkvoorbeelden. Deelnemers aan de workshop door Rijn Vogelaar krijgen een exemplaar van dit boek aangeboden.

“Mijn missie is om mensen en organisaties de kracht van enthousiasme te laten ontdekken en ze leren hierop te sturen.” – Rijn Vogelaar

Blauw Research

Coolsingel 55
3012 AB Rotterdam
Nederland
welcome@blauw.com
+31 (0)10 - 4000 900
www.blauw.com