How Brands Grow Event 2017

Schrijf je in voor het derde How Bands Grow Event van Blauw Research. 


Onder het inschrijfformulier vind je het programma van de dag

De inschrijving voor het HBG event is gesloten. Mocht je hier toch graag bij aanwezig willen zijn, neem dan telefonisch contact op met Sanna van Geldermalsen. 

Zij is te bereiken op het volgende nummer: 0613626856

Inhoudelijk programma

Strateeg Margot Bouwman (14.30 – 15.15)
Margot Bouwman pleit voor hits. We overschatten vaak de mate waarin consumenten bezig zijn met marketingcommunicatie. Uit onderzoek blijkt dat mensen die marketingcommunicatie verwerken, een lagere hersenactiviteit vertonen dan mensen die slapen. Lang zagen we de merkbelofte (liefst gebaseerd op een goed inzicht) als de heilige graal. En tegenwoordig kunnen we dankzij de digitale technologie communicatie persoonlijk en fijnmazig maken. De merkbelofte en deze precisiemarketing zijn waardevolle instrumenten, maar hiermee zijn we er nog niet. Een merk dat wil groeien, heeft hits nodig. Juist in het digitale tijdperk. Want in een wereld waarin iedereen op maat bereikt kan worden, smachten mensen naar dikke vette hits. Hits maken is makkelijker dan het lijkt. Want ze hebben steeds dezelfde eigenschappen. Vanmiddag gaan we hits maken!  

Marketingstrateeg Ed Borsboom (15.15 – 16.00)
Ed Borsboom draagt met bewijsvoering bij aan merkgroei op alle campagne-onderdelen. Hij gaat in op de marketingwetten van How Brands Grow en wat dit betekent voor het ontwikkelen van effectieve campagnes en met welke media-strategie je het maximale uit je budget haalt. Borsboom introduceert zijn ‘unified strategy’ model waarin samenwerking en gelijktijdig handelen van verschillende disciplines vereist is. Op basis daarvan zet hij bovendien lijnen uit voor een adequate meetstrategie om ROI te verbeteren.

Portfolio Discussie (16.00 – 16.45 uur)
Inmiddels helpen wij merken als Spa, Eneco, Marktplaats, Optimel, Appelsientje, CoolBest, Quooker, Taksi, DubbelFriss, Miss Etam, Albert Heijn, ANWB Redband, Sportlife, Venco en King met het toepassen van de How Brands Grow theorie. Vaak gaat het om een eerste of tweede stap, waarbij naast antwoorden ook nieuwe vragen en uitdagingen ontstaan. Iedereen gaat daar weer anders mee om. Hier kunnen we veel van elkaar leren.

 

Inschrijven Blauw Inspiration Sessions

 

Contact 

 

Blauw Research bv

Coolsingel 55

3012 AB Rotterdam

The Netherlands

+31 (0)10 - 400 09 00

welcome@blauw.com

Nieuwsbrief

  

Schrijf je in voor onze

nieuwsbrief en blijf op

de hoogte.

Klik om in te schrijven.

 

 linkedin         Facebook         Twitter