Wat is de impact van corona op consumentengedrag?

Beste relatie, 

  Er wordt veel over het coronavirus en de impact die het heeft op consumentengedrag geschreven en veel mensen hebben er ideeën over. Om duidelijke antwoorden te kunnen geven per sector zijn wij de COVID-19 monitor gestart. Afgelopen weekend hebben wij onder een representatieve steekproef van 1046 Nederlanders een nul-meting gehouden en daarin kwamen veel verschillende onderwerpen aan bod, zoals:

overheidsbeleid, vertrouwen in economie, thuiswerken, telecom, financiën, duurzaamheid en sport

De resultaten van de nul-meting kun je aanschaffen voor 950,- euro. Iedere week herhalen wij dit onderzoek (N=500) en die resultaten kosten 500,- euro per meting. Tevens is het mogelijk om bij de herhaalmetingen eigen vragen toe te voegen (max 3 per klant) Deze extra vragen kosten 250,- euro per vraag. 

Wil jij ook de vinger aan de pols blijven houden met de COVID-19 Monitor?

Schrijf je hier in

 

Vriendelijke groeten,

 Jos Vink
CEO, Blauw Research

Impact coronavirus

Infographic: Impact coronavirus

Naast de Monitor hebben we eerder ook onderzoek gedaan in onze Research Community naar wat de impact van het virus is op het doen en denken van de consument.  Er is al een duidelijk verschil te zien in de resultaten doordat er aangescherpte maatregelen zijn gekomen na het Community onderzoek, die invloed hebben gehad op de resultaten in de Monitor. Daarom is het belangrijk om te blijven meten onder consumenten.  

Bekijk de infographic hier >>

Esports: lichtpuntje in stille sportwereld

De sportwereld staat stil. Fans moeten hun favoriete sporten missen en de sport mist het contact met de fans. Dankzij esports worden verschillende competities en toernooien nu in een virtuele wereld doorgezet. Dat is een mooi lichtpuntje voor sportorganisaties, sponsors en fans.

 Lees hier meer >>

Blauw Research 

Coolsingel 55
3012 AB Rotterdam
Nederland
welcome@blauw.com
+31 (0)10 - 4000 900
www.blauw.com